Læs om mine foredrag

Læs om mine foredrag

Læs om min coaching

Læs om min coaching

Læs om min bog

Læs om min bog

Mælkebøtte - lad os udveksle

Mælkebøtte - lad os udveksle

#MælkebøttebarnIBlomst #udsatte #deBraendteBoern #brydTabuet #mønsterbryder #vold #alkohol #SelvstændigMedHandicap #NewPub #Iværksætter #gigt #aids #hiv #sundhed #psyke

'Mælkebøttebarn i blomst' en barsk og samtidig livsbekræftende selvbiografi om at lære at blomstre i et miljø med druk, vold, alvorlig sygdom, kærlighed og styrke.

Min bog 'Mælkebøttebarn i blomst' er en finurlig og underfundig beskrivelse af svigt og kærlighed til andre og sig selv, respekt og udvikling på trods.

Bogen er case på case på case og super relevant for private men også for behandlere af forskellig art. Den bruges som støtte til undervisning og foredrag omkring den gode dialog mellem behandlere og borgere der har oplevet svigt. Hvordan skabes den gode kommunikation til det system, borgeren er afhængig af, når brugeren har oplevet tidlig mistillid til samfundet omkring sig?

Jeg vil gerne sætte fokus på, hvordan nedbrydning af tabuer kan gøre fri. Hvordan dialog kan give forståelse. Hvordan forståelse kan lette samarbejdet mellem myndighed og borger.

Jeg vil desuden gerne give håb til dig, der ikke selv kan se et blomstrende liv.

Udsatte børn der kæmper sig igennem trange kår, i dårligt forældremiljø uden voksenstøtte med usikkerhed, vold, druk osv., men bryder frem til trods - som mælkebøtten. Ja, det er mig. Jeg blomstrer nu, og det er det, mit nye begreb dækker over: Mælkebøttebarn i blomst 'Blomstrende dialog'.


Der går så mange udsatte grupper rundt der bliver misforstået. Nogen tør ikke stole på, at der er behandlere, der faktisk vil dem det godt. Andre formår bare ikke at komme i den gode dialog. Her nogle af mine emner blandt mange:

  • Hvordan møder man som behandler det udsatte barn?
  • Hvordan får en skræmt mor god dialog med den offentlige sektor?
  • Hvordan oplever en hiv smittet kvinde mødet med hospitalet?
  • Hvordan mødes en gravid med HIV af jordmoder?
  • Hvordan får en kvinde med invaliderende gigt en god oplevelse med gentagne indlæggelser?
  • Hvordan påvirkes et lille barn i en hverdag med vold og druk?
  • Hvordan finder man troen på sig selv og på at alt bliver godt?

Hvis behandlerer og myndigheder, forstår os som en gruppe af udsatte og vores livsvilkår, så kan de række ud på en måde, så vi udsatte forstår, at vi faktisk kan hjælpes. Det gør vi ved forståelse og dialog. Jeg er på den anden side, så jeg kan nu tale om sagen, og det er det det hele handler om.

Lad os bringe det gode budskab frem midt i alle de skrækkelige, men super vigtige historier om udsatte. Vi bør vise hinanden og andre håbet. Vi kan blomstre - og samtidig hjælpe hinanden.

Jeg har startet hashtagget, som jeg håber, mange af I andre blomstrende mælkebøttebørn vil bruge: #MælkebøttebarnIBlomst - børn fra trange kår der blomstrer. Brug og følg hashtagget på Twitter, Facebook osv.

Fagpersoner, almindelige borgere etc. er velkomne i det åbne forum på min facebookside, hvor vi kan erfaingsudveksle og skabe dialog. Du finder facebooksiden HER